marie@celestialhealing.se

info@celestialhealing.se

Öppettider

Enligt bokning

Mira brinner för hjälpa dig att hitta, och förkroppsliga, ditt ”why” (livssyfte) genom att medvetandegöra dina själsliga gåvor och talanger och hur du på bästa sätt kan förstärka dem för att skapa det du drömmer om

Shamanen från stjärnorna

Energiarbete ligger Mira varmt om hjärtat och i hennes verktygslåda finns det olika typer av verktyg bl.a. Avancerad Soul Realignment® Practitioner (nivå 3), Soul Realignment® for Business and Financial Abundance, Multidimensional Mediumship™,Blomsterterapi, Regndroppsteknik- & N.A.T-terapeut samt hennes egen healingmodalitet ”Celestial Quantum Healing”.

Mira brinner för att hjälpa dig att finna din själsliga essens och förse dig med de verktyg som du saknar för att leva i linje med din själs unika uttryck fullt ut. Tillsammans utforskar ni dina andliga gåvor och din själs urspungsenergier.

Att titta på familjekonstellationer och ge föräldrar alternativa insikter till hur de på bästa sätt kan stötta sina barn och varandra är också något som Marie brinner för. Hon gör också energiavläsningar för företag och erbjuder coachning för privatpersoner.

Mira ser fram emot att möta dig och följa dig och din personliga utveckling över tid.

Mira berättar om sig själv:

Jag kom i kontakt med healing för första gången under tidigt 1990-tal då jag besökte en alternativ hälsomässa i Danmark. Mitt första intryck var WOW!

“Jag kände hur det strålade energi genom mina ben, jag hade svårt att andas när healern höll händerna över mitt bröst. Och det kändes som om att mina ögon snurrade dess ögonhålor”.

Kort efter mitt andliga uppvaknande våren 2018 kände jag att healingen kallade på mig och jag började att utforska healingens magiska värld. Jag gick Reiki steg I och steg II hos Anette Karlsson på AK holistiska helhetshälsan samt Meridian Flush hos Vita safiren under sommaren/hösten 2018.

Under runt årsskiftet 2018/2019 började jag att kanalisera den healingmodalitet som jag nu kallar för Advanced Celestial Quantum healing. Jag får kontinuerligt ny kunskap nerladdad vilket leder till uppgradering av min helande förmåga samt av modaliteten.

Under hösten 2019 påbörjade jag en multidimensionell mediumutbildning, Multidimensional Mediumship™ – hos Stellar Academy, för att få en bred grundläggande kunskap om vår multidimensionella verklighet.

Frekvens- och energimedicin ligger mig varmt om hjärtat och via Helande – Naturligt för kropp, själ och ande,  förkovrar jag mig bland annat  i homeopati och blomsterterapi.

För att få verktyg för att kunna möta mina klienter där de finner sig har jag påbörjat en utbildning till samtalsterapeut.

Soul Realignment®

Under 2021 har jag utbildat mig till Advanced Soul Realignment® Practitioner (Level 3) hos Nihal Academy och Lotta Halvarsson. Just nu håller jag på att slutföra Soul Realignment® for Business and Financial Abundance via Soul Realignment och Andrrea Hess. Soul Realignment® är ett fantastiskt verktyg för att göra läsningar i Akashakrönikan.

Vad har Soul Realignment® betytt för mig personligen?

Att få vetskap om hur min själ är strukturerad, i vilka områden som jag skiner och vad jag bör hålla mig bort ifrån har gjort stor skillnad. Jag kan se hur fel jag har levt och vart det har gått fel. Jag kan förstå varför jag har drivit mig själv mot utmattningens rand. Genom att utvidga mitt medvetande om mitt själsliga ursprung har jag förstått varför jag är här just nu. Jag förstår varför jag har valt att inkarnera i min familj. Och jag börjar att förstå var mitt högre uppdrag är.

Jag har kallat på medlemmar i min själsgrupp. Jag har en speciell gåva till er. Känner du dig kallad? Och har läst ända hit? Välkommen att höra av dig till mig.

Med kärlek,

Marie

Celestial shamanism

Under våren 2020 aktiverades mitt stjärnfrö vilket har lett till en kraftig expansion av mitt medvetande. Jag har förmågan att dimensionsvandra och är en celestial schaman som intuitivt arbetar tillsammans med olika intergalatiska högfrekventa varelser i vårt multiversum.

Jag anlitas flitigt av interdimensionella väsen och av vilsna själar där jag hjälper dessa väsen att läka och hela  de trauman som behöver helas innan dessa själar/väsen kan återvända till deras ursprungliga dimension.

Jag har också flera nöjda klienten i den här dimensionen 🙂


Curriculum vitae

HEALING
Reiki Usui Nivå 1 och 2 – 2018
Meridian Flush – 2018
Intuitiv multidimensionell healing – 2020

SOUL REALIGNMENT® (Nihal academy & Andrrea Hess)
Certifierad Soulrealignment® Practitioner – 2021
Advanced Soul Realignment® Practitioner Level II och III – 2021
Soul Realignment® for Business and Financial Abundance – 2021
Manifesting Blueprint – 2021
Money Manifesting Mastery – 2021

MEDIAL UTBILDNING (Stellar Academy)
Multidimensional mediumship – PÅGÅR

AROMATERAPI (Eva Okeijn – Tankbar)
Diplomerad Regndroppsterapeut – 2021
Diplomerad Aromamassör -2021
N.A.T – pågår
Stressbuster – pågår

ÖVRIGT (Resonans.org)
BACH Blomsterterapi – 2020
Homeopati I & II – 2020
Introduktion till eteriska oljor – pågår

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.